Szívmelengető sorozat babátok fejlődéséről

Megtisztelő, és megható feladat "törzsvendég" családok csemetéit időről - időre lencsevégre kapni. Visszajáró vendégeim között van egy gyönyörű szép, beszédes tekintetű kis Hercegnő, Sári, akit egészen pici kora óta fotózok rendszeres időközönként. Édesanyjával sokszor összemosolygunk a fotózások során, mert Sári természete, cserfessége mindig levesz a lábamról.

Hála a viszonylag rendszeres fotózásoknak, én is szemtanúja lehetek Sári növekedésének, és annak, ahogy bájos személyisége egyre inkább kibontakozik. Lassacskán icipici, törékeny kisbabából lassan öntudatos, tündéri leánykává cseperedik a szemünk láttára, és csak ámulunk, ahogy villámgyorsan röppen az idő a fejünk felett... A fotók segítségével mégis megfogható, megőrizhető lesz a későbbiekre is egy-egy gesztus, mosoly, amelyre még gyermekünk felnőtt korában is pontosan fogunk így emlékezni.

Mielőtt a fotózás technikai részével foglalkoznék, Sárival és anyukájával közösen megvitatjuk, hogy milyen témájú, hangulatú fotók készüljenek, majd ennek megfelelően együtt kiválasztjuk a hozzáillő díszletet, kiegészítőket, ruhácskákat. Sári egyre ügyesebben, magabiztosabban viselkedik a fényképezőgép előtt, és ő maga is mondja, hogy már nagyon várta, hogy fotózkodhasson. Saját elképzeléseit is megosztja velem, így igen kreatív alkotói munka részese lehetek ilyenkor.

Ezek az alkalmak, az egyes életszakaszokra jellemző fotósorozatok készítése kifejezetten lelkesít, és örömmel veszem azokat a felkéréseket is, amikor a pici baba még édesanyja pocakjában lakik.

A kismama fotózás szépsége szavakkal csak nehezen írható le. Alighanem, az első kép a kisbabákról manapság az ultrahangos gépeknek köszönhető, de lássuk be, egy jó hangulatú, jó ízléssel megválasztott téma, díszlet, vagy akár szabadtéri fotózás a pocakkal a főszerepben, mégiscsak más...

Gardróbom rejteget néhány kismamaruhát és aranyos kiegészítőket is, amely minden pocakon jól áll, és előnyösen adja vissza a gömbölyödő alakot, és minden anyuka gyönyörűnek látja magát bennük.

Ha nincs kialakult ötlet, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is egyedi elképzelésetek van, nyugodtan számíthattok rám, mindenre találunk megoldást. Akár az első babátokat várjátok, akár kistestvér fog érkezni a családba, megérdemlitek az igényes, szép fotókat erről a csodálatos időszakról.

A kismama fotózáson készült felvételeket megkapjátok dvd-n, valamint igény szerint, a kiválasztott, retusált fotókat papír alapon is átvehetitek. Ezen kívül egyedi kérés esetén, készülhet fotókönyv, gólyahír-vivő képeslap, falinaptár... ezeket a termékeket egyedileg rendelhetitek meg, kérjétek árajánlatomat.

Szeretettel várlak Benneteket!