Rólunk írták - egykor és most

A régi weboldalról "átmenekítettem" néhány szép gondolatot, amit az Anyukák írtak a Pillangofoto-ról. Ez az egyik kedvenc bejegyzésem, ami Kriszta tollából származik, akinek - bár már sok évvel ezelőtt írta le ezeket a gondolatokat, - a mai napig hálás vagyok és nemcsak a leírtakért hanem ezért is hogy láthatom a lányait felnőni. Krisztáék minden évben eljönnek hozzám családi
fotózásra, és örömmel tapasztalom, hogy még az évek múlásával is, mindig tudnak újat mutatni a kamerának a lányok. Izgalommal és kíváncsisággal várom az idei fotózásukat is!

Varga D. Krisztina írta:

Amikor megrendeltem a fotózást, meggyőződésem volt, hogy Regina többgyerekes anyuka - hiszen ki más tudna gyerekeket fotózni, ki tudna igazán megértő és türelmes lenni hozzájuk, mint aki maga is gyakorló édesanya.

Aztán megérkezett hozzánk Regina a fotózásra, egész délelőtt nálunk volt, a gyerekek "felvonultattak" repertoárukból mindent, ami elképzelhető: őrült rohangálás, durcáskodás, bukfencezés, bújócskázás..... Elképesztő volt látni, hogy Regina mindezt úgy kezelte, olyan vidámsággal és türelemmel, mintha csak azért jött volt, hogy a gyerekekkel játsszon. Mindeközben csodálatosan szép fotókat készített, nagyon jó beállításokkal és spontán játék közben is. Azóta is azt csodálom, hogyan tudott Regina a földön kúszva-mászva ilyen fantasztikus képeket készíteni.
Nagyon köszönjük Regina! Találkozunk jövőre!