Anyák napi nyereményfotózás

A jó előre beharangozott, és a Facebookon rengeteg megosztást elért Anyák napi fotózás nyertesét, Számpor Kittit még május elején értesítettem arról, hogy Kittire, és kisbabájára mosolygott Fortuna istennő.

Kittiék a férjével együtt nagy izgalommal készültek a fotózásra, melynek eredményét most ti is láthatjátok. A megbeszélt időpontra hármasban érkeztek, tündéri kislányuk mosolygósan üdvözölt engem, amint beléptek a műterem ajtaján. Szerencsére mind a szülők, mind a baba gyorsan feloldódtak, így egy jó hangulatú, vidám, mosollyal teli fotózás kerekedett. A kisbaba-barát környezetben, egy rövid beszélgetés után már közösen válogattuk a mindenki számára kincseket rejtő gardróbból a hangulatnak, és háttérnek megfelelő pici ruhácskákat és kellékeket. Természetesen gardróbunk bárki számára nyitva áll, ha esetleg nincs kialakult elképzelés, vagy koncepció a fotósorozatot illetően, biztosan gyorsan találunk kedvetekre való felszerelést, kiegészítőket. Mivel díszletek, kellékek terén sincs hiány, sőt, rendszeresen frissítjük is a készletet, így azok is találnak újdonságot nálunk, akik úgyszólván már "hazajárnak" a műterembe. Nagyszerű és örömteli azt hallani az édesanyáktól, hogy épp azért szeretik a Pillangofoto műtermét, mert otthonos, családias hangulatot áraszt s ezeket a visszajelzéseket komolyan is veszem, hiszen a jól sikerült fotózás kulcsa, hogy minden igényt és szempontot evidenciában tartsak munkám során. A babákat fotózni, és bensőséges családi pillanatokat megörökíteni számomra csodálatos feladat. A jól sikerült fotók, és a szülők általi újbóli felkérések pedig bizalomról árulkodnak, melyért nagyon hálás vagyok, és motiváció is egyben, hogy újra és újra a maximumot nyújthassam.

Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek az anyák napi nyereményjátékom számtalan megosztását! Aki most nem nyert, ne keseredjen el, hisz lesz még alkalom baba / családi fotózásra: legközelebb már a Karácsony jegyében fogok hasonló sorsolást hirdetni a Facebookon, melyen ugyanígy, megosztásokkal lehet majd részt venni. További részletekkel az év vége felé fogok majd jelentkezni...

Addig is jó babázást Mindenkinek!:)