Szívmelengető sorozat babátok fejlődéséről

Megtisztelő, és megható feladat "törzsvendég" családok csemetéit időről - időre lencsevégre kapni. Visszajáró vendégeim között van egy gyönyörű szép, beszédes tekintetű kis Hercegnő, Sári, akit egészen pici kora óta fotózok rendszeres időközönként. Édesanyjával sokszor összemosolygunk a fotózások során, mert Sári természete, cserfessége mindig levesz a lábamról.

Tovább

Anyák napi nyereményfotózás

A jó előre beharangozott, és a Facebookon rengeteg megosztást elért Anyák napi fotózás nyertesét, Számpor Kittit még május elején értesítettem arról, hogy Kittire, és kisbabájára mosolygott Fortuna istennő.

Tovább

Kata: a Pillangofoto „arca”

A weboldalunk első oldalán is látható (ott fekete-fehér képen) Kata születése óta a Pillangofoto visszatérően fotózott „Kislánya”. Hirdetésekben, felhívásokban is találkozhattak már vele többször. Kata nagyon jó érzékkel kezeli ezeket a fotózásokat, már szinte várja, hogy újra hívjuk. Egyszerűen csak eljön és elkészül a „csoda”. Nagyon hálásak vagyunk neki, és a Szüleinek is, hogy egy ilyen szépséget „alkottak”. Akik nyomon követik a Blogot, a jövőbe is találkozhatnak vele, illetve a fotóival. :)